Isskåpet

Biljetter till Isskåpet | Biljettmonster

Isskåpet en pjäs av Elsa Grave 1952.

Ett familjedrama som kretsar kring de kvävande normer som fram till denna dag fortfarande är rådande. Är det möjligt för en kvinna att satsa på en konstnärlig karriär?
Ett humoristiskt svart drama med absurda undertoner.

Angelica fyller 30 år. Men istället för det efterlängtade egna pianot får hon ett isskåp - ”varje husmors längtan och bästa bundsförvant”. Kvävd av make, barn, svärmor och borgerliga konventioner ser Angelica en möjlig utväg i bohemen Stefan. Men kommer han att kunna ge henne det liv hon vill ha? Och kan man verkligen lämna sina barn för att få spela piano?

Av: Elsa Grave
Regi: Margareta Ek
Scenografi: Peter Bengtsson
I rollerna: Anna Ahnstedt Mitle, Angelica Ahlefeldt-Laurvig, Elin Englund, Josefin Johansson, Emma Knyckare, Kevin Tullgren
Föreställningen produceras av Allkonstverket med stöd från Region Halland, Kulturförvaltningen Halmstad kommun samt Svenska Akademien.
Med anledning av Elsa Graves 100års jubileum.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Allkonstverket i Ysby AB

Kontakta Allkonstverket i Ysby AB

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.