Rasmus på luffen

Astrid Lindgrens klassiker Rasmus på luffen kommer i sommar spelas i Solna. Följ med på ett härligt äventyr för hela familjen.

Rasmus som efter ett långt samtal med Gunnar kommit fram till att ingen kommer att adoptera honom bestämmer sig för att rymma från barnhemmet. Strax efter möter han Paradis Oskar en härlig filur. När de besöker en av Oskars favoritställen för en bit mat blir han oskyldigt utpekad som rånare. Rasmus får på alla sätt försöka rentvå sin nyvunna kompis.

En föreställning som bygger på Astrid Lindgrens bok och film med samma tittel. En riktig nostalgitripp för oss lite äldre och en fantastisk berättelse för de yngre!

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Rasmus på luffen | Biljettmonster

Teater SAT
Huvudsta Allé 21
171 73 Solna

Läs mer om Teater SAT

Teater SAT

Evenemnagsdatum

Rasmus på luffen

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.