Musik i Sommarkväll – Duo Dynamique

Dröm dig bort i Saint-Saëns Fantasi, lyssna på småfåglarnas sång i von Kochs Fågelsvit och följ med till Medelhavet, där Andrès med behagliga toner skildrar algernas liv i undervattensvärlden

Duo Dynamique
Gabriela Thür, harpa
Lovisa Stenberg, flöjt

Lovisa Stenberg och Gabriela Thür inledde sitt samarbete år 2000 då de studerade vid Musikhögskolan i Malmö. De arbetar båda som frilansande musiker, Lovisa i Skåne och Gabriela i Stockholm. Duon strävar efter att lyfta fram den vackra musik som finns skriven för flöjt och harpa och de framträder regelbundet i kyrkor, som solister, i samarbete med körer eller mindre ensembler. Med jämna mellanrum träffas duon hemma hos Lovisa i Skåne där de utvecklar sitt samspel, letar repertoar och planerar framtida projekt.

PS! Du kan också köpa en samlingsbiljett för alla sex konserter i Musik i sommarkväll. Då sparar du 100 kr totalt jämfört med om du köper en till varje. Sök på "Musik i sommarkväll - Alla konserter" här på Biljettmonster.

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Musik i Sommarkväll – Duo Dynamique | Biljettmonster

Lidingö församling
Kvarnvägen 1, Lidingö

Läs mer om Lidingö församling

Lidingö församling

Evenemnagsdatum

Musik i Sommarkväll – Duo Dynamique

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.