Musik i Sommarkväll – Treitlerkvartetten med Per Gross

Kom och njut några av musikhistoriens mest älskade verk som Bachs vidunderligt vackra Air och dansanta Badinerie. Kittla även era sinnen med blixtrande nya perspektiv i Elena Kats-Chernins Bachremixar och 'nattmusik' av franske Henri Dutilleux. Dåtid möter nutid och bjuder dig som lyssnare på både svindlande skönhet och het temperatur!

Sveriges kammarsolister (Treitlerkvartetten) med Per Gross, blockflöjter
Per Gross, blockflöjt
Oscar Treitler, violin
Caroline Waldemarsson-Treitler, violin Jonna Inge, viola
Emma Beskow, cello

Med bred konsertverksamhet i bl.a. England, USA, Italien och Sverige, och med ensemblestipendium från Kungliga Musikaliska Akademien i ryggen, har Treitlerkvartetten etablerat sig på den svenska och internationella musikscenen. I samarbete med Solistprisbelönade flöjtisten Per Gross läggs fokus på innovativt, lustfyllt och eldfängt kammarmusicerande!

PS! Du kan också köpa en samlingsbiljett för alla sex konserter i Musik i sommarkväll. Då sparar du 100 kr totalt jämfört med om du köper en till varje. Sök på "Musik i sommarkväll - Alla konserter" här på Biljettmonster.

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Musik i Sommarkväll – Treitlerkvartetten med Per Gross | Biljettmonster

Lidingö församling
Kvarnvägen 1, Lidingö

Läs mer om Lidingö församling

Lidingö församling

Evenemnagsdatum

Musik i Sommarkväll – Treitlerkvartetten med Per Gross

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.