Musik i Sommarkväll – Divine

Glimten i ögat och guld i strupen eller Ah, Love, but a day!

Operatrion Divine har som mission att sprida opera till alla överallt!
I kvällens program bjuder trion på kärleksfulla arior och sånger av våra mest älskade kompositörer såsom Händel, Mozart och Puccini. En smäktande nyskriven kärleksballad ”Here again” finns också med och som alltid briljerar sångerskorna i Divine med sina vackra röster och sin stora charm, i för dem specialskrivna, lekfulla vokalarrangemang.

Caroline Gentele
Gabriella Lambert-Olsson
Jacqueline Miura

Operatrion Divine debuterade i samband med utdelningen av Stockholm Water Price 2007. Deras mis-sion är att sprida opera till alla. Efter debuten i Stadshuset i Stockholm blev de medbjudna av det svenska kungaparet för att framträda vid deras stadsbesök i Wien i november samma år. Divine har sedan dess framträtt på de mest skilda scener som t.ex. i TV på Allsång på Skansen, Gomorron Sverige, Go’ kväll, Humorgalan, Calle Moreaus mm samt på galor och middagar som Polarpris-banketten, på Nobelfesten, i Dalhalla, i kyrkor, skolor, lador och till och med i ett fårhus! Divine medverkar ofta i olika välgörenhetssam¬manhang, de har bland annat sjungit för Childhood World Foundation i New York och i Indien för att ge flickor i slummen en chans till utbildning. Divine har kommit ut med fyra CD-skivor.

PS! Du kan också köpa en samlingsbiljett för alla sex konserter i Musik i sommarkväll. Då sparar du 100 kr totalt jämfört med om du köper en till varje. Sök på "Musik i sommarkväll - Alla konserter" här på Biljettmonster.

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Musik i Sommarkväll – Divine | Biljettmonster

Lidingö församling
Kvarnvägen 1, Lidingö

Läs mer om Lidingö församling

Lidingö församling

Evenemnagsdatum

Musik i Sommarkväll – Divine

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.