Musik i Sommarkväll – Åberg/Lindström

A due cembali
Låt dig dras med i en rafflande duell när cembaloduon Åberg/Lindström bänkar sig bakom var sitt instrument och släpper loss hela sitt spektrum av musikalitet och humor. Kvällens program innehåller såväl glödande improvisationer som skira melodier komponerade av barockens mästare. Kort och gott - en konsert med dramatik och skönhet signerat några av barockens största tonsättare.

Åberg/Lindström
Benjamin Åberg, cembalo
Johan Lindström, cembalo

ENSEMBLE Åberg/Lindstöm bildades 2012 och har som idé att spela originalmusik komponerat för två cembali samt lyfta fram alla de improvisatoriska inslag som barockens mästare begagnade sig av, med generalbasspelet som grund. Både Johan Lindström och Benjamin Åberg är först utbildade i kyrkomusik och cembalospel vid musikhögskolorna Stockholm och Köpenhamn men har därefter fördjupat sig i kammarmusik och generalbasspel hos prof. Jesper Christensen vid Schola Cantorum Basiliensis, Schweiz. Efter studierna har de båda blivit mycket efterfrågade cembalister till barockensembler och orkestrar runt om i landet samt deltagit i flera operaproduktioner. Benjamin Åberg har sedan fyra år anställning som organisttjänst i Lidingö församling. Johan Lindström tillträder i augusti som ny organist i Maria Magdalena församling i Stockholm.

PS! Du kan också köpa en samlingsbiljett för alla sex konserter i Musik i sommarkväll. Då sparar du 100 kr totalt jämfört med om du köper en till varje. Sök på "Musik i sommarkväll - Alla konserter" här på Biljettmonster.

Dela med dina vänner

Arrangör

Biljetter till Musik i Sommarkväll – Åberg/Lindström | Biljettmonster

Lidingö församling
Kvarnvägen 1, Lidingö

Läs mer om Lidingö församling

Lidingö församling

Evenemnagsdatum

Musik i Sommarkväll – Åberg/Lindström

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Medlemskap

Bli medlem

Logga in

Logga in om du vill samla dina biljetter! Inte medlem? Registera dig gratis här...

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.