Läs om Teater SAT

Teater SAT är en ideell förening vars syfte är att producera och arrangera såväl amatör- som professionella kulturevenemang. Vi bildades 1989 och är sedan 2002 medlemmar i Riksteatern. Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden förening. Teater SAT arrangerar sedan 2002 sommarteater under namnet Augustendalsteatern.

är du intresserad av att spela teater? Ta kontakt med oss på Teater SAT! HäR trivs såväl nybörjare som rutinerade skådespelare. Är du inte intresserad av att stå på scen utan bakom? Du är välkommen du med! Hos oss finns det möjlighet att få hjälpa till med kostym, scenografi & teknik mm. Man kan även gå med bara för att stödja den lokala kulturen.

Som medlem hos oss blir du även medlem i Riksteatern vilket gör att du går billigare på Dramaten, Stadsteatern och de flesta av Stockholms och Sveriges fria teatrar. Du kan även resa och bo billigare runt om i Sverige. Gå in p? www.scenpass.nu och välj Solna & Teater SAT som din förening.

Kontakta

Teater SAT | Biljettmonster

Kontakta Teater SAT

Huvudsta Allé 21
171 73 Solna

Hemsida:
E-post: info@teatersat.se
Tel: 08-82 11 93

Dela med dina vänner

Aktuella evenemang

KVARTETTEN

Kvartetten Kvartetten är en komedi av Ronald Harwood. Fyra stycken före detta operasångare, som st...

Läs mer och köp biljetter

Administrera

Logga in på Administrationssidorna

Här loggar du in om du vill administrera evenemang. Vilka funktioner just du har åtkomst till bestämms av ansvarig hos er.

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.