Herr Sleeman kommer

Biljetter till Herr Sleeman kommer | Biljettmonster

Kom och se en tragedi med komisk anstrykning! Den är skriven av Hjalmar Bergman 1917 men är tyvärr fortfarande aktuell här och där i vår värld. Dels bokstavligen, dels symboliskt. Det senare kan man ju fundera över - om man vill. Den har tidigare satts upp som TV-teater av bl a Ingmar Bergman (-59) och som radioteater av i regi av Bodil Malmsten (-79) och har även satts upp som opera av Lennart Hedwall (-79). Det är en enaktare utan paus, men kom gärna och ta en "gofika" innan. Välkomna!!

Biljetter 80 kr

Föreställningen är 45-60 minuter lång och det är ingen paus

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.