Det våras för polisen, en konsert som det spritter om

Biljetter till Det våras för polisen, en konsert som det spritter om  | Biljettmonster

När Polisens musikkår Region Stockholm bjuder till vårkonsert är det med musik som väcker liv i vintertrötta sinnen och vintertrötta kroppar. Danser av olika slag, från olika håll i världen, finns på programmet, men också musik som det helt enkelt svänger till ordentligt om – kanske när man minst anar det.
Även en barnvisa om polisen kan till exempel få det att plötsligt rycka i dansnerven. Det är inte heller bara musik med exotiska rytmer som det svänger om: När våra klarinettmästare Sölve Kingstedt och Hasse Bergman är dubbelsolister gäller det att hänga med i svängarna på en alldeles vanlig polka!
Djup och konstfullhet i dansklädnad får vi med Dvorak, snubblande femtakt i folkdräkt med Svend Asmussen och halsbrytande tvära kast i högklackat med Gade. Dessutom bjuder vi på ett knippe gamla örhängen som leder rakt ut på dansgolvet, lite Leroy Anderson och lite vårlig Taube.

Välkomna till en konsert där musiken får det att spritta i takt med våren!

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Polisens Musikkår Region Stockholm

Kontakta Polisens Musikkår Region Stockholm

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.