Filip Jers Quartet

Biljetter till Filip Jers Quartet  | Biljettmonster

Filip Jers Quartet har förfinat idén med ett möte mellan jazz och traditionella folkmelodier till anno 2018 där munspelet spelar huvudrollen. Det musikaliska mötet mellan två genrer har gjort att kvartetten blivit flitigt uppmärksammade på jazz- festivaler och jazzklubbar såväl nationellt som internationellt. De har blivit mycket uppmärksammade och utsågs 2014 till Europas bästa grupp i EBU Jazz Competition.

Filip Jers munspel
Henrik Hallberg gitarr
Vilhelm Bromander bas
Wille Alin trummor

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Knivsta Musiksällskap

Kontakta Knivsta Musiksällskap

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.