Musik i sommarkväll – Nordisk Bach och folkmusik

Biljetter till Musik i sommarkväll – Nordisk Bach och folkmusik | Biljettmonster

Musik i sommarkväll med Kristine West och Erik Rydvall

I denna konsert möts två musiker med varsin tydlig musikalisk röst och förankring inom både folkmusiken och barockmusiken. Med utgångspunkt i J. S. Bachs musik för soloviolin och soloflöjt vävs barockmusik samman med musik ur svenska spelmansböcker från någorlunda samma tid, tillsammans med nyskriven musik sprungen ur dessa båda musikaliska traditioner.

Erik Rydvall har på senare år vuxit fram som en stjärna på den svenska folkmusikhimlen. Med sitt starka personliga uttryck och virtuosa spel och sin ständiga lust till nya utmaningar är han en hett eftertraktad musiker. Kristine West är flerfaldigt prisbelönt för sitt flöjtspel och har släppt två album i eget namn. Hon har samarbetat med flera stora orkestrar och spelar flöjter av trä, så som blockflöjter, traversflöjter och olika typer av tvärflöjter och pipor. Tillsammans väver de ihop den svenska folkmusiken med barockmusiken. I sommar är de på turné och utlovar en blandning av traditionell folkmusik, egenskrivet material och extra dansant barockmusik.

Medverkande: Kristine West, flöjter; Erik Rydvall, nyckelharpa.

Köp biljett på biljettmonster.se eller vid Lidingö kyrka 30 minuter före konsert. Barn och ungdom går gratis.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Lidingö församling

Kontakta Lidingö församling

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.