Musik i sommarkväll – Brittisk barockmusik

Biljetter till Musik i sommarkväll – Brittisk barockmusik  | Biljettmonster

Musik i sommarkväll med Per Gross, Benjamin Åberg och Eva Maria Thür.

Här bjuds på fina och formfulländade verk av Händel, liksom svindlande och häpnadsväckande musik av den mer okände mästaren Matthew Locke. Även axplock från det mer folkliga i form av några Divisions upon a ground på olika teman, inte minst den omåttligt populära Greensleves. Även ett par skotska folkvisor i arrangemang för melodiinstrument och generalbas av F. Barsanti, verksam i London – denna kulturella smältdegel – samtidigt som Händel och vår svenske J. H. Roman.

Eva Maria Thür är verksam som cellist anställd i Nordiska kammarorkestern och frilansar som barockcellist. Utbildad i Stockholm och Den Haag. Blockflöjtisten Per Gross vann efter studier i Stockholm och Danmark det prestigefyllda Solistpriset och frilansar som solist och kammarmusiker. Benjamin Åberg har i pressen beskrivits som ett fenomen vid tangenterna. Utbildad i Köpenhamn, Stockholm och Basel. Förutom sin breda verksamhet som organist och körledare i Lidingö församling är Benjamin mycket uppskattad organist och cembalist hos flera svenska orkestrar.

Medverkande: Per Gross, blockflöjter; Benjamin Åberg, cembalo; Eva Maria Thür, barockcello.

Köp biljett på biljettmonster.se eller vid Lidingö kyrka 30 minuter före konsert. Barn och ungdom går gratis.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Lidingö församling

Kontakta Lidingö församling

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.