Musik i sommarkväll – Musikaliska akvareller

Biljetter till Musik i sommarkväll – Musikaliska akvareller  | Biljettmonster

Musik i sommarkväll med Arabesque trio.

Mitt i sommaren, i dess transparenta grönska, finner vi musik som blandar sig med naturens egen klang. Sopranens skimmer vävs ihop med flöjtens silverklang på en botten av ljuv harpa. Klangen speglar så väl den stämning av värme och ljum vind som vi får njuta av under sommaren. En musikalisk akvarell där varje fras bär spår av mystik och dröm. Faurés andliga En prière för sopran och harpa är en drömmande ljuv färgkomposition som ansluter mjukt i karaktär. Ni som längtar efter harpa på nära håll får njuta av Baroque flamenco för soloharpa av Deborah Henson-Conant. En explosion av ekvilibristisk harpmusik.

Gruppen Arabesque trio har spelat tillsammans i olika sammanhang under en lång period. Karin är utbildad i sång vid Musikhögskolan i Stockholm. Förutom att hon sjunger i olika kammar- och kyrkomusiksammanhang har hon varit solist i flera av Stockholms Operettensembles uppsättningar. Margareta hör till Sveriges främsta harpister, ständigt efterfrågad som solist, kammar- och orkestermusiker, även internationellt. Erik tog solistdiplom 1990 vid Musikhögskolan i Stockholm. Han har spelat flöjt i 25 år på Folkoperan och turnerat med Stockholms Ensemblen till tolv länder i Asien bland annat Vietnam och Brunei.

Medverkande: Margareta Nilsson, harpa; Eric Sunnerstam, flöjt; Karin Skoog, sång.

Köp biljett på biljettmonster.se eller vid Lidingö kyrka 30 minuter före konsert. Barn och ungdom går gratis.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.