Musik i sommarkväll – Naturen håller andakt

Biljetter till Musik i sommarkväll – Naturen håller andakt | Biljettmonster

Musik i sommarkväll med MAKE 4.

MAKE 4 bjuder på en variationsrik konsert i ord och ton med fyra mångsidiga musiker som behärskar de flesta musikgenrer från historiens musikepoker. I programmet ingår musik från medeltiden av Hildegard von Bingen till nyskriven musik av gruppens medlemmar. Mycket sommar, lite vemod, strålande sol och vackra nordiska toner utlovas i en härlig och överraskande mix med klassisk musik, folkton och jazz.

I musikgruppen MAKE 4 ingår en operasångerska, en riksspelman, en jazzmusiker och en konsertpianist. Alla medverkande har gedigen utbildning vid musik- och operahögskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Gruppens medlemmar är alla frilansande i sin profession och har 25 års erfarenhet av musik- och kultursverige i alla dess former. Repertoaren och kunnandet är brett från klassisk musik, folkton, jazz till musikal.

Medverkande: Karin Frölén, sång; Maria Hultén Birkeland, fiol & sång; Eric Skarby, piano & sång; Anders Johnsson, bas & sång

Köp biljett på biljettmonster.se eller vid Lidingö kyrka 30 minuter före konsert. Barn och ungdom går gratis.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.