Musik i sommarkväll – Barock folkmusik

Biljetter till Musik i sommarkväll – Barock folkmusik | Biljettmonster

Musik i sommarkväll med Duo Anna & Olof.

Duo Anna & Olof ger nytt liv åt folkvisor och lutsånger från 1600–1700-talets Sverige och Storbritannien på instrumenten irländsk cittern, viola d’Amore och cistern. Den folkliga själen möter det aristokratiska hjärtat med traditionella visor, engelska lutsånger samt en och annan Bellman. Låt dig dras med i hissnande historier och charmiga berättelser om instrumenten, musiken och texterna. Här samsas välkända pärlor och undangömda skatter.

Anna och Olof är två barockmusiker med hela Europa som arbetsfält i olika konstellationer. Här möts de i en folkmusikduo där de ger nytt liv åt traditionella sånger från Sverige och Storbritannien med inspiration från barocken. Olof är frilansande barock och modern violast. Han studerade viola och violin på Kungliga musikhögskolan i Stockholm och på Universität Der Kunste Berlin och är medlem i Drottningholms barockensemble, Drottningholms slottsteaters orkester och Uppsala kammarorkester. Anna är utbildad i renässans- och barocksång på Musikhögskolan i Göteborg och i London. Hon är en frilansande sångerska med stor genrebredd och även medlem i Romeo & Juliakören, på Kungliga Dramatiska teatern i Stockholm. Duon har tillsammans gett ut albumet Gubben u Källingi (2011).

Medverkande: Anna Ander, sång; Olof Ander, Irländsk cittern, viola d´Amore, cistern.

Köp biljett på biljettmonster.se eller vid Lidingö kyrka 30 minuter före konsert. Barn och ungdom går gratis.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.