Resan till Tomteland

Biljetter till Resan till Tomteland | Biljettmonster

Jörgen har varit dunderdum och sätter sig för att skriva ett brev till jultomten. Men det är den 23 december och Jörgens mamma förklarar att Tomten aldrig kommer hinna få brevet i tid. Jörgen inser att han inte kommer få några julklappar. Men vad är det han har gjort? Den hemligheten får endast Tomten höra. Men Jörgens mamma har ett hemligt knep om man säger "Ta mig till Tomteland" tre gånger och bryter av en polkastång så kommer man till Tomteland. Jörgen provar och vips så befinner han sig i Tomtens värld. Men även om Jörgen är där så är det en lång väg att gå. Det är ont om tid och Tomten är inte driekt trevlig den 23 december får han höra. Tomten har mycket som ska fixas innan släden ska ut. På vägen möter han en räv som raskar över isen. Varför gör han det? Har räven en räv bakom örat? Kan det finnas två rävar på samma ställe? Lite längre ner mötar han två pepparkakor som önskar bli uppätna. Varför vill de bli det? En sjungande socker bagare
En härlig julsaga med barnens favorit julsånger.

En julföreställning för hela familjen med mycket julsånger och glädje. Om vänskap och varför det är så viktigt att själv säga förlåt till den man sårat.

Manus och Regi
Leif Sandqvist

På Scen
Johan Asplund
Camilla Rensgård
Leif Sandqvist

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Lilla Parken

Kontakta Lilla Parken

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.