Axel von Fersens Charmkurs

Biljetter till Axel von Fersens Charmkurs | Biljettmonster

Det här är ingen charmkurs där man går omkring och ler mot varandra och delar ut rosor. Nej, man sitter ner, lutar sig tillbaka… och njuter av en underhållande humorshow med inslag av seriösa charmtips från 1700-talet!

Baserad på dagböcker skrivna av den charmiga 1700-tals-adelsmannen, Axel von Fersen, kommer showen med och av skådespelaren Caroline Donath till Blå Wingen.
Von Fersen är Sveriges genom tiderna mest omskrivna adelsman - vissa älskade och ville ha honom medan andra fascinerades och ville vara som honom.
Han charmade sig in bland kungligheter och fick stort inflytande vid det svenska hovet. Till och med den Franska drottningen föll för honom.

Välkommen att tillbringa en eftermiddag i Donath/von Fersens storslagna sällskap!

Datum: Söndag den 3 :e februari 2019
Biljetter 180 kr / person (inkl "mingelmat")

Mingel med lite dryck och ätbart från kl. 14.15
Föreställningen startar kl. 15.00 - ca 16.30

Plats: Blå Wingen, Husby-Långhundra, Knivsta
Arrangör: Scenkonstnärerna och Visit Knivsta

www.scenkonstnarerna.se - www.visitknivsta.se

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.