Ludvéns vattenskräck

Biljetter till Ludvéns vattenskräck | Biljettmonster

Den 9, 11 och 26/4 inleder Karolina Wiell från Uppsala universitet med ett föredrag om "Bad mot lort och sjukdom". Den 15, 17 och 23/4 inleder vi med en monolog av Anton Tjechov: "Om tobakens skadlighet". Efter inledningen tar vi paus för fika om man vill, medan vi bygger om på scenen. Tid inklusive paus ca 90 minuter.

Obs Föreställningarna ges kl 19:00 förutom 26/4 då den börjar 19:30

Det hela utspelar sig i bastukammaren. Hushållerskan Malla och husan Aina har just badat då de blir utskällda av en gäst på gården vid namn fröken Nådén.
Just när hon hängt upp sin peruk och gått in i bastun kommer trädgårdsmästarn Ludvén dit. Han hatar att bada men är dit kommenderad av hustrun.
Aina beslutar sig för att spela honom ett spratt och lurar i honom att hans hustru är inne bastun. Detta spratt sätter igång en hel kedja av förvecklingar där Ludvén tror att fröken Nådén blivit kär i honom. Hon i sin tur är övertygad om att hon uppvaktas av unge forstmästaren Redér. Denne dras i själva verket till Ulla som planerar att få dansa med honom på sin 17-årsdag.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.