Snart kommer tiden. Av Line Knutzon

Biljetter till Snart kommer tiden. Av Line Knutzon | Biljettmonster

SNART KOMMER TIDEN är en vansinnig komedi om ett parförhållande som är fyllt av lögner och tillsynes meningslösa tidsfördriv men den handlar också om längtan och ett sökande efter livsglädje. En desperat relationskomedi om var vi egentligen befinner oss på livets resa. Om svartsjuka, stickning och våndan att ha en dynamisk flicka som hemhjälp.

Pjäsen är ca 2 timmer samt paus 20 minuter. I vårt kafé finns kaffe, bullar, kakor, godis och varmkorv mm. Vi tar kort, Swish och kontanter.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.