Cecilia Q Öhrwall, Ylva Nilsson och Esbjörn Öhrwall

Biljetter till Cecilia Q Öhrwall,  Ylva Nilsson och Esbjörn Öhrwall | Biljettmonster

Det blir egna kompositioner och musik av Bach , Piazzolla, Ramel, Hörberg och flera Monica Zetterlund favoriter!

Cecilia är ofta anlitad som solist och har skrivit musik till flera TV-produktioner senast till en dokumentär om hovdansösen Marie Lindqvist och gett ut ett flertal CD, bl.a. med Duke Ellingtons Sacred Concerts. Cecilia har gjort musiken till ”Svetlana o Kurt för evigt” man kan se den på svtplay just nu.

Ylva är en väletablerad frilanscellist som spelar i de stora symfoniorkestrarna i Stockholm och olika musikaluppsättningar, bl.a. Kristina Duvemålauppsättningen.

Esbjörn är flitigt anlitad som musiker och har bl.a. spelat på skivor med Britney Spears och Celine Dion, men även svenska artister som Pugh Rogefeldt, Mikael Rickfors och Dan Hylander.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Svensk Musik och Teater AB

Kontakta Svensk Musik och Teater AB

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.