Marie Bergman och Lasse Englund med DNA-BAND

Biljetter till Marie Bergman och Lasse Englund med DNA-BAND | Biljettmonster

Förra året blev hon Invald i Swedish Music Hall of Fame
Marie Bergman – en helt egen genre med oslagbart rekord. Marie Bergman är evigt inristad i musikhistorien. Hon är den första som representerat Sverige tre gånger i Eurovision Song Contest. Stort avtryck har hon även gjort med bland annat ”Ingen kommer undan politiken”. Hon har aldrig varit konventionell.
I över 40 år har hon turnerat landet runt med sin gitarr och släppt ett tjugotal album. Ofta tillsammans med Lasse Englund. Hon fortsätter att gång på gång knocka nya lyssnare i tv och radio. Massor av trubadurpris som trängs vid sidan av Rockbjörnen och Grammisen.
Till Sädesmagasinet kommer hon med DNA-band, en smygpremiär inför sommarens turné.
Lasse är en av Sveriges bästa gitarrister, med en imponerande diskografi, han har spelat med massor av kända sångare och musiker.
Marie Bergman sång, gitarr. Lasse Englund, gitarr. Lina Pasqua, sång. Fredrik Englund, percussion.
Det svänger, lyfter och berör.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.