Trassel

Biljetter till Trassel | Biljettmonster

Pjäsen ”Trassel” är skriven av Amir Barghashi och pågår hos en fotograf där publiken får följa två historier/två scener. En man har fotograferat sig i en fotostudio för att uppdatera sitt id-kort. Men när han får se sitt framkallade foto blir han förbryllad – fotot föreställer ju någon annan. Manen är upprörd över att myndigheterna inte kommer att godkänna hans identitet, på grund av den felaktiga bilden, och att han missar sin del av föräldrarnas arv.
Fotografen visar dock datum och fotonummer och belyser att fotografiet är mannens och ingen annans. Denna konflikt upprepas även med andra kunder.

Pjäsen behandlar aktuella ämnen som identitet, förvirring, stress och kulturella missförstånd.

Biljetter:
120:- Ordinarie + serviceavgift
80:- för scenpass och pensionär + Serviceavgift

Speltid inklusive paus ca 90 minuter

Föreställningen är en svart komedi på persiska.

Lördag 18/5-19 kl 19:00
Söndag 19/5-19 kl 18:00

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.