Maria Magdalena Gospel -Gospelkonsert -En lycklig dag

Biljetter till Maria Magdalena Gospel -Gospelkonsert -En lycklig dag  | Biljettmonster

Maria Magdalena Gospel bjuder på vårkänslor i en konsert full av kärlek, lycka och tacksamhet. Vi välkomnar stora som små, er som vill sjunga med och er som längtar efter glädje och gemenskap. Kvällen innehåller musik av bl a Kirk Franklin, Fred Hammond, Ted Gärdestad och Maria Sandell, som också leder kören. Vid flygeln: Daniel Stenbaek.

Maria Magdalena Gospel har funnits sedan 1992 och är idag en väl etablerad och uppskattad gospelkör. Vi är ett 30-tal sångare som oftast sjunger i Maria Magdalena kyrka på Södermalm, men vi ger också konserter på andra platser, den 16 maj i Triangelkyrkan i Enskede. Kören leds av Maria Sandell och Daniel Stenbaek, två av gospel-Sveriges mest erfarna och välrenommerade musiker.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Maria Magdalena Gospel MMG

Kontakta Maria Magdalena Gospel MMG

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.