Musik i sommarkväll - Gospelkväll

Biljetter till Musik i sommarkväll - Gospelkväll | Biljettmonster

Maria Nordenback-Kress & the Gospel Pearls

Maria Nordenback-Kress tillsammans med sina erfarna sångare Berit Söderholm, Anna Birgersson och Peder Nordenback, bjuder oss på gospel i traditionell stil såväl som
mera modern. Gospelmusiken med sitt starka glädjeuttryck engagerar, rytmen och rörelsen finns med i sången, texterna förmedlar hopp och tro mitt i livet! Inom gospeltraditionen ryms många olika stilriktningar – alltifrån blues och soul till latinamerikanska rytmer. Publiken bjuds på både uptempo-låtar och ballader, med texter på engelska såväl som på svenska. Sångerna är skrivna av Maria själv under de senaste 20 åren. Kvällens ackompanjemang består av piano och percussion – och publikens handklapp!

Medverkande
Maria Nordenback-Kress, sång och piano
Berit Söderholm, alt
Anna Birgersson, sopran
Peder Nordenback, tenor
Sebastian Printz, slagverk

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.