Musik i sommarkväll - Snurra Min Jord

Biljetter till Musik i sommarkväll - Snurra Min Jord | Biljettmonster

Trombon & Vi

I alla samhällen världen över så har kulturen och musiken spelat en central roll och är något som vi kanske tar för givet. I den här konserten har vi valt att dela med oss av det som har betytt mycket för oss, både sådant som skänkt oss glädje men också eftertanke. Författare och kompositörer som tex Olle Adolphsson, Evert Taube, Cornelis WreesWijk, Violetta Parra m.fl. har alla berört oss med sitt skapande. Det kommer ständigt nya influenser från hela världen som fortsätter att påverka oss. Musiken är, och har alltid varit en helande kraft! Trombon & Vi bildades under en familjemiddag hemma hos Lännerholms. Idén att göra något tillsammans dök upp, och på den vägen är de. Fyra personer med olika musikbakgrund började ett samarbete med musiken som gemensam nämnare. Trombon & Vi hade sin första konsert 2012 och har sedan dess
gjort ett antal framträdanden tillsammans.

Medverkande
Johan Siberg, piano
Åke Lännerholm, trombon
Adam Lännerholm, bas
Jenny Holmgren, sång

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Lidingö församling

Kontakta Lidingö församling

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.