Folkmusik och visor från Norge och Sverige

Biljetter till Folkmusik och visor från Norge och Sverige | Biljettmonster

Elin Therese Birkelund och Simon Stålspets utforskar med nyfikenhet den nordiska folkmusikens olika klangvärldar. De har sedan 2017 framträtt tillsammans allt oftare i kyrkokonserter men även inom kultur i vården och Mellansverige. Musiken har tvära kast och influenserna är många, gemensam nämnare är den traditionella nordiska folkmusiken. Elin Therese är sångerskan som med kontraster mellan skört och kraftfullt och med stor närvaro skapar ett eget uttryck. Hennes repertoar består av både glädjefylld och vacker musik.

Elin Therese har studerat svensk folksång vid Musikkonservatoriet i Falun samt svensk folksång för Gunnel Mauritzson och jazzsång för Margareta Bengtson på Lilla Akademiens folkmusikutbildning. För närvarande studerar Elin Therese norsk folksång vid Musikhögskolan i Oslo. Elin Therese skriver även sångtexter och komponerar musik.

Simon Stålspets har turnerat med olika folk- och världsmusikgrupper i över 20 länder, erhållit priser både i Sverige och utomlands tex German Record Critics Award. Ett av Simons kännetecken är att han inte kan låta bli att spela på många olika instrument, vilket även konserten kommer att visa. Simon är utbildad i komposition vid Kungliga
Musikhögskolan i Stockholm.


Medverkande: Elin Therese Birkelund, sång. Simon Stålspets, mandola, gitarr, sälgflöjt, munspel, tumpiano, kohorn och sång

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Lidingö församling

Kontakta Lidingö församling

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.