Argentinsk hetta och Fransk elegans

Biljetter till  Argentinsk hetta och Fransk elegans | Biljettmonster

Det blir ett varierat program med passionerad tangomusik och spröda franska toner när Margareta Nilsson & Christian Bergqvist kliver in i Lidingö kyrka. Med musik
från tonsättare och låtskrivare från världens alla hörn får vi avnjuta en bred och väl omhändertagen repertoar.

Margareta Nilsson hör till Sveriges främsta harpister, ständigt efterfrågad som solist, kammar- och orkestermusiker, även internationellt. Hon är också en erfaren och uppskattad pedagog, sedan 2009 verksam vid Lilla Akademien i Stockholm.

1987 vann Christian Bergqvist den Europeiska Radiounionens tävling TIJI i Bratislava. Därefter har han framträtt som solist med många av de stora svenska orkestrarna, Berlins och Oslos Radioorkestrar, Slovakiska och Moskvas filharmoniska orkestrar, m fl. Christian Bergqvist har arbetat med musik över hela världen och med stora artister.
Du kan höra Christian på skivor med Agneta Fältskog, Britney Spears, Celine Dion, Roxette, Peter Jöback och många fler.

Medverkande: Margareta Nilsson och Christian Bergqvist

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Lidingö församling

Kontakta Lidingö församling

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.