Prinsessan på ärten

Biljetter till Prinsessan på ärten | Biljettmonster

Följ med Prinsessan på den klassiska sagan av HC Andersen som såg dagens ljus 1835. Med en helt nytt manus lyfter vi fram den klassiska sagan på Bristol i Sundbyberg.

Prinsessan på ärten börjar med att en prins, som bor i ett slott, försöker hitta en prinsessa att äkta, utan att lyckats. En regnig kväll knackar en genomblöt flicka på slottsporten och påstår att hon är en riktig prinsessa. Hon får övernatta i slottet, på en bädd bestående av tjugo madrasser och tjugo ejderdunsbolstrar, och längst underst en ärta som drottningen lagt dit. Nästa dag säger prinsessan att hon sovit förskräckligt dåligt för hon har legat på något hårt.

Därtill kommer självklart äkta Lilla Parken anda med förtrollade grodprinsar, sagoväsen och massor med barn på scenen.

Självklart med barn i alla barnroller och mycket sång och spänning. Det perfekta helgäventyret för hela familjen.

Längd på föreställningen ca 1 timme och 40 minuter med paus.
Rekommenderad från 5 år

Barn under 1 år som sitter i knät kan komma in gratis övriga löser biljett.
Rekommenderad från 5 år

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Lilla Parken

Kontakta Lilla Parken

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.