Prinsessan på ärten

Biljetter till Prinsessan på ärten | Biljettmonster

Ett spännande äventyr som bygger på H.C Andersens saga om Prinsessan på ärten från 1835.

Med helt nytt manus av Leif Grönqvist som skrivit och regisserat succé föreställningen Peter Pan våren 2019 får vi ett äventyr med mycket spänning lär vi oss om demokrati och mänskliga rättigheter.

I ett mycket spännande äventyr får vi följa med till ett land där endast barn bor förutom drottningen. Alla vuxna är satta i arbetsläger nere i gruvan. Majgull den mycket vackra prinsessan är påväg för att träffa prinsen då hon överfallen av rövare och förlorar sitt kungabrev. Brevet hittas av en fattig bondflicka som önskar sina föräldrar tillbaka. Om bondflickan lyckas övertyga drottningen och prinsen att hon är en äkta prinsessa kan hon ändra på alla lagar och befria sina föräldrar. I ett äkta äventyr får vi träffa grodkungen, den uppkäftiga narren, de snurriga riddarna fyra prinsessor, den elaka drottningen och en prins.

Därtill kommer självklart äkta Lilla Parken anda med förtrollade grodprinsar, sagoväsen och massor med barn på scenen.

Självklart med barn i alla barnroller och mycket sång och spänning. Det perfekta helgäventyret för hela familjen.

Längd på föreställningen ca 1 timme och 50 minuter med paus.
Rekommenderad från 5 år

Barn under 1 år som sitter i knät kan komma in gratis övriga löser biljett.
Rekommenderad från 5 år

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Lilla Parken

Kontakta Lilla Parken

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.