Jag Gifta Mig– Aldrig!

Biljetter till Jag Gifta Mig– Aldrig! | Biljettmonster

Snart julafton i Augustendal!

Som många säkert minns spelade vi för två år sedan ”Halta Lena och Vindögda Per”, en väldigt rolig pjäs från början av förra seklet av Ernst Fastbom. Nu har vi tack vare Ernst Fastboms släktingar lyckats komma över det handskrivna manuset till en av hans allra största succéer, Jag Gifta Mig– Aldrig!, och det kommer att bli sommarens stycke!

Pjäsen är från 1905 och handlar om den hårt arbetande änkan Lina Carlsson och hennes två döttrar, hemmadottern Edith och varietésångerskan Thora, samt de män som uppvaktar och uppvaktas av dem. För Linas del är det hennes inneboende, gårdskarlen Jonason, som gör de ivrigaste framstötarna. Mellan Edith och Thora står en svartsjuk kamp om den giftasvägrande unge typografen Helge, särskilt sedan han fått ett oväntat arv från Amerika. Men där finns också den girige agenten Wilson som vill sätta käppar i hjulen! Dessutom har vi ju grannarna, den hunsade Halvdan Hermanson och hans resoluta hustru Kristin, i vars hem det också finns en giftasvuxen dotter vid namn Lova, som skräddaren Granberg slår sina lovar omkring! Bäddat för svartsjuka, romantik och förvecklingar!

En extra rolig vinkel på detta sommarspel är att handlingen utspelas under en svinkall decembermånad och kulminerar på julafton! Men även om rollfigurerna huttrar är speltemperaturen hög, och värmen i sommarkvällen i Augustendal lika skön som alltid!

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.