Riltons Vänner sjunger Beppe Wolgers

Biljetter till  Riltons Vänner sjunger Beppe Wolgers | Biljettmonster

80-talisterna i vokalgruppen Riltons Vänner vill upptäcka mannen bakom deras barndoms Beppe, han som var Pippis pappa och Baloo. Han som skrev Dunderklumpen och hade pyjamas i Beppes godnattstund. De vill utforska vem 60- och 70-talets åsiktsstarka, vänliga och humoristiska Beppe var. Riltons Vänner tar sig an Beppe Wolgers finurliga och sinnrika texter i låtar som spänner över en stor musikalisk bredd. I a capella-arrangemang framförda med musikalisk precision och värme återföds Beppes kända och okända låtar om kända och Okända djur.

Riltons vänner är en vokalgrupp som bildades 1999 på Stockholms Musikgymnasium, och har sedan dess spelat in flera album och har turnerat i både Sverige och internationellt. De är flerfaldigt prisade och 2006 mottog a cappella-världens egen ”grammy” i Contemporary A Cappella Society:s (CASA) tävling för inspelad musik.

Konserten är ett samarrangemang mellan Knivstabibliotekets vänner, kören Låtar & Läten, Knivsta kommun och Musik i Uppland.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Låtar och Läten

Kontakta Låtar och Läten

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.