Vocal Vikings Jul 2019

Biljetter till Vocal Vikings Jul 2019 | Biljettmonster

Kära vänner!

Nu är det dags igen för Vocal Vikings traditionella julkonsert. Lördagen den 14 december klockan 15.00 är ni hjärtligt välkomna till Andreaskyrkan på Högbergsgatan 31 på Södermalm i Stockholm, en förnämlig konsertlokal med härlig akustik och ni kan vara säkra på en sak: ni hör och ser utmärkt från alla platser i salongen. Vi bjuder som vanligt på en blandning av traditionella svenska julklassiker och utländska, varför inte något i barbershopstil? Kanske också ett och annat solonummer.

För dig som inte visste det är Vocal Vikings Sveriges äldsta barbershopkör (även om vi också sjunger svensk manskörsmusik), har tävlat i USA och turnerat i Europa och Australien. Vi repeterar i Gamla Folkets hus i Sundbyberg varje måndag kväll och är alltid glada att välkomna nya sångare!

Trocadero heter ju en gammal fin läskedryck som varit mångas favorit genom åren. Det råkar även vara namnet på en fantastisk kvartett som vunnit stora framgångar på den internationella barbershopscenen. Fostrade i Adolf Fredriks Musikgymnasium har de sedan starten 2012 vunnit amerikanska collegemästerskapen 2015 och nått topplaceringar i barbershop-VM för kvartetter, som bäst en 12:e plats. Kvartetten har också stått för musikunderhållningen på det stora kryssningsfartyget Celebrity Century, från Hawaii till Karibien, från USA till Alaska.
Själva drycken Trocadero som skapades 1953 innehöll ju koffein. När David Holst, tenor, Jakob Berggren, lead, Filip Sibien, bas och Sam Andrén, bariton intar scenen kommer de garanterat att bjuda på en veritabel energikick!

Sist men inte minst måste vi nämna den supermusikaliska trion Tomtar på loftet, som vi är glada att åter hälsa välkomna som husband: virtuoserna Peter Lindroth på piano, Björn Vestin på bas och världsnamnet Leif Karlborg på saxofon.

Alltså: Välkomna till Andreaskyrkan på Söder den 14 december klockan 15.00, endast några minuters promenad från Slussens eller Medborgarplatsens tunnelbana!

Obs! kampanjkod för barn under 12 år är >>Barn<<

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Stockholms Barbershop-kör

Kontakta Stockholms Barbershop-kör

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.