Klezmer under valven

Biljetter till Klezmer under valven | Biljettmonster

Lördag 25 januari kl 16.00 Lidingö kyrka

”Ur livets källa”

Ta del av Klezmer - en judisk-östeuropeisk folkmusiktradition!

Sånger ur Klezmertradition i arrangemang för kör av Lars Hernqvist.

Stalhammer Klezmer Classic Trio:
Semmy Stahlhammer, violin
Isabel Blommé, violoncell
Miriam Oldenburg, dragspel
Lidingö Motettkör
Annika Hudak, dirigent

Violinist Semmy Stahlhammers farfar och farbröder grundade Stahlhammer Klezmer band 1920, då andra världskriget satte stopp för ensemblen.

Semmy har fört familjetraditionen vidare med Stahlhammer Klezmer Classic trio. Ensemblen har sedan 209 konserterat vid åtskilliga festivaler, hos kammarmusikföreningar, i kyrkor och synagogor och även i cirkustält. Turneerna har gått till USA, Kanada och Makedonien. Gruppen har även framträtt i SR och SVT. Trion består av Kungliga Operans tidigare förste konsertmästare Semmy Stahlhammer, violin, Isabel Blommé violoncell och Miriam Oldenburg, dragspel.

Dela med dina vänner

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.