Koka Soppa på en spik

Biljetter till Koka Soppa på en spik | Biljettmonster

Barnteater i Augustendal 2020

Det var en gång en gumma som var rysligt snål och otrevlig mot alla. Detta trots att hon hade det gott ställt och inte saknade något här i världen. En kväll när det regnade och var kallt ute knackade det på hennes dörr…
I augusti spelar vi vår tolkning av en gammal svensk saga Koka soppa på en spik i Augustendal.
Föreställningen är c:a 40 minuter lång och bjuder på såväl musik som eldkonst. I rollerna ser vi Frida K Eriksson som gumman och Camilla Rensgård som vandraren.

Föreställningar i augusti 1, 2, 5, 8, 9, 12 klockan 11.30 samt 22 augusti klockan 11.30 och en extra föreställning 13.00.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

Arrangör

Teater SAT

Kontakta Teater SAT

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.