Bokrelease och naturvinsprovning!

Biljetter till Bokrelease och naturvinsprovning! | Biljettmonster

Välkommen på bokrelease
och unik naturvinsprovning!

Vi smyger igång kl 17.15 med mingel, lite tilltugg och ett glas bubblande naturvin. Kl 18 börjar själva programmet med att Mats-Eric Nilsson berättar om sin nya bok Nyfiken på naturvin och visar Lena Granefelts reportagebilder. Under föreläsningen får du chansen att prova viner från fyra av de småskaliga producenter från södra Frankrike som skildras i boken. Dessutom smakar vi på ett orange vin – en vinkulör som idag upplevs som ny, men egentligen har tusentals år på nacken.
Efter presentationen och en liten frågestund intervjuas Anna Mellfors, en av de sommelier som porträtteras i boken. Och därefter, omkring kl 19.15, avrundar vi med boksignering.

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Ordfront Förlag AB

Kontakta Ordfront Förlag AB

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.