Mamma mu och kråkan firar jul

Biljetter till Mamma mu och kråkan firar jul | Biljettmonster

Mamma mu och kråkan firar jul
Av Jujja Wieslander
Regi Josephine Betschart

Föreställningen handlar om det omaka paret Mamma mu och kråkan, en rolig och lekfull föreställning om vänskap. Om deras vänskap och olika upptåg.
“Föreställningen riktar sig till barn, men jag tror att det även passar bra för vuxna. Tex min mamma Kerstin älskar Mamma mu och kråkan “ säger Josephine.

Musik av Jujja Wieslander och Thomas Wieslander, men även ett par nyskrivna sånger av Boby och Josephine Almroth Betschart

Pris 150 kr per biljett, samma pris för vuxna och barn
Längd ca 25 min
Plats Trosa Sommarteater Garvaregården ingång via gränden.
Spelas inomhus på Trosa stadsmuseum, p.g.a. Smittspridningsläget kan föreställningen att komma att flyttas utomhus. Vi informerar er via er mail.

Webb. trosasommarteater.se
Endast ett fåtal biljetter släpps per föreställning. Så det blir en väldigt exklusiv föreställning

Föreställningar

28 & 29 nov 13.00
5 & 6 dec 13.00
12 & 13 dec 13.00

SNABB INFORMATION angående den rådande situationen av Pandemin.
· Vid tecken på sjukdom stanna hemma. På grund att vi endast tar in ett fåtal personer kan du inte byta dag. Precis som om du vore sjuk i vanliga fall så återlöser vi inte biljetter.
· Normalt så brukar du få fotas och träffa karaktärerna efter föreställningen. Under rådande pandemi kommer inga nära möten att ske och vi ber er att inte röra rekvisita, scenografi med mera. Som vuxen är du ansvarig för de barn du har med dig.
- Just nu enligt Folkhälsomyndigheten får endast 50 platser per föreställning säljas. Men vi har valt att i nuläget endast sälja ett fåtal biljetter till varje föreställning( ca 20 st).
- Spelas inomhus på Trosa stadsmuseum, p.g.a. Smittspridningsläget kan föreställningen att komma att flyttas utomhus. Vi informerar er via er mail om så är fallet.
- Biljetter och presentkort omfattas inte av distanshandelslagen. Köpt biljett återlöses ej och kan inte bytas mot annan biljett. Vid inställda evenemang försöker vi i första hand hitta ett nytt datum. Kan vi inte hitta ett nytt datum då återlöses biljetterna.

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR
Har du frågor rörande våra hur vi jobbar med att minska smitta eller hur vi följer Folkhälsomyndighetens råd kontakta oss så berättar vi mer. Du kontaktar oss enklast via hemsidan trosasommarteater.se eller trosasommarteater@gmail.com

Dela med dina vänner

Evenemangsdatum

  • Inga föreställningar inlagda! Kontakta arrangören för mer info!

Arrangör

Föreningen Sparkstar

Kontakta Föreningen Sparkstar

Öka er försäljning med oss

Genom att erbjuda dina kunder att förköpa sina biljetter har du en bättre möjlighet att kunna följa upp din budget. Ett såld biljett i förväg är en garanterad besökare jämför med en reserverad besökare via ett E-postformulär. Med Biljettmonsters enkla biljettsystem kan alla klara av att använda!

Allt är samlat

Du kan lägga undan biljetter åt dina kunder, slå in biljetter som betalas kontant, kort eller presenkort i er kassa och ha allt samlat på en lista. Exportera E-postregister på dina kunder som enkelt kan importeras till de flesta leverantörer av nyhetsbrev. Skapa kampanjkoder och erbjudanden till dina kunder och mycket mer.