Köp biljetter till Syster Angelica och Kärleksdrycken

Fyll bara i dina uppgifter nedan

Var noga med att kolla att E-postadressen och ditt mobilnummer blir korrekt ifyllt. Vid fel ifyllda uppgifter kan inte din biljett levereras

Ladda ner villkoren som PDF (Nytt fönster)

den 30 mars 2019 KL: 18:00

Biljetter till Syster Angelica och Kärleksdrycken | Biljettmonster

Platstillgång: 76

Arena: Teater Bristol

Vägbeskrivning:
Sturegatan 39, 17231 Sundbyberg
Se Karta:

Övrig information:
Föreställningarna ges på Teater Bristol i Sundbyberg. Med biljetten du köper här slipper du köa till biljettkassan. Kom senast 15 min innan föreställningen börjar. Salongen har begränsat med utrymme för rullstolar, så var ute i god tid och säg till i kassan om du behöver hjälp.
Om det inte är utsålt kan du köpa biljetter på platsen en timme före dagens föreställning. Vi hanterar swish och kontanter. Inga kortbetalningar.
Föreställningen varar i ca 2,5 timme inkl. en paus med möjlighet att köpa något att dricka och äta.

Kom enklast till Teater Bristol, Sturegatan 39 i Sundbyberg, med pendel, T-bana, buss eller tvärbana till Sundbybergs Centrum. Insläpp ca 15 min innan föreställningen börjar. Det blir en enklare pausförsäljning. Betala kontant eller med swish. Inga kortbetalningar.Biljetter till Syster Angelica och Kärleksdrycken | Biljettmonster

Sångbolaget ekonomisk förening

Läs mer om Sångbolaget ekonomisk förening

Sångbolaget ekonomisk förening

Din trygghet är viktig

För att du som kund ska känna dig helt bekväm med att köpa biljetter på internet har vi valt att sammarbeta med DIBS som en av nordens största leverantörer av kortbetalningar på internet. Med deras system kan vi leverera trygga och enkla betalningar!

Allt är samlat

Väljer du att vara inloggad när du köper dina biljetter så kan du snabbt och enkelt logga in och ladda ner din biljett när du vill. Att vara medlem är helt gratis. Varför krångla med att söka balnd alla SMS eller bland E-posten när du kan ladda ner den igen från Mina sidor!