Köp biljetter till Mamma mu och kråkan firar jul

Fyll bara i dina uppgifter nedan

Var noga med att kolla att E-postadressen och ditt mobilnummer blir korrekt ifyllt. Vid fel ifyllda uppgifter kan inte din biljett levereras

Ladda ner villkoren som PDF (Nytt fönster)

den 29 november 2020 KL: 13:00

Biljetter till Mamma mu och kråkan firar jul | Biljettmonster

Platstillgång: 1

Arena: Trosa sommarteater Garvaregården Museum

Vägbeskrivning:
Västra Långgatan 40, 619 35 Trosa
Se Karta:

Övrig information:
SNABB INFORMATION angående den rådande situationen av Pandemin.
· Vid tecken på sjukdom stanna hemma. På grund att vi endast tar in ett fåtal personer kan du inte byta dag. Precis som om du vore sjuk i vanliga fall så återlöser vi inte biljetter.
· Normalt så brukar du få fotas och träffa karaktärerna efter föreställningen. Under rådande pandemi kommer inga nära möten att ske och vi ber er att inte röra rekvisita, scenografi med mera. Som vuxen är du ansvarig för de barn du har med dig.
Just nu enligt Folkhälsomyndigheten får endast 50 platser per föreställning säljas. Men vi har valt att i nuläget endast sälja ett fåtal biljetter till varje föreställning( ca 20 st).
· Alla ytor torkas av och städas löpande med desinfektionsmedel.
· Vi kommer erbjuda handsprit till alla som kommer.
· Teatern är vår arbetsplats och vi som du har ett ansvar att minska smitta. Hjälp oss att hjälpa andra genom att hålla avstånd.
SMITTSPRIDNING
Just nu enligt Folkhälsomyndigheten får endast 50 platser per föreställning säljas. Men vi har valt att i nuläget endast sälja 25 st biljetter per föreställning.
Vi önskar att alla som besöker oss tar ett eget ansvar för att hindra spridningen av COVID-19 och stannar hemma om man har symtom. Det är viktigt att vår teater inte blir en plats där smittan sprids.
ÅNGERRÄTT OCH BYTESRÄTT
Biljetter och presentkort omfattas inte av distanshandelslagen. Köpt biljett återlöses ej och kan inte bytas mot annan biljett. Vid inställda evenemang försöker vi i första hand hitta ett nytt datum. Kan vi inte hitta ett nytt datum då återlöses biljetterna.
INSTÄLLT EVENEMANG
Skulle Folkhälsomyndigheten eller annan myndighet stänga teatern så kommer vi kontakta er via E-post och SMS via de uppgifter du lämnar vid biljettköpet.

FORCE MAJEURE
Dessa villkor godkänner du vid köp av biljetterna hos Trosa sommarteater.
“I vissa fall sker omständigheter utanför Teaterns kontroll och då är det bra att veta vad som gäller. Force majeure gäller med dessa villkor alla slags orsaker som ligger utanför teaterns kontroll, inklusive utan begränsning, force majeure, naturkatastrofer, krig, uppror, kravaller, terrorism, brand, explosion, översvämning, nationell sorg, stöld av kritisk utrustning, avsiktlig skadegörelse, strejk, lockout, väderförhållanden, krav från landets försvarsmakt eller åtgärder eller bestämmelser från nationella eller lokala myndigheter. Teatern kommer inte att vara ansvarsskyldig gentemot dig i enlighet med dessa villkor och bestämmelser för annullering och/eller senareläggande av ett evenemang på grund av en force majeure-händelse inträffar“
FRÅGOR OCH FUNDERINGAR
Har du frågor rörande våra hur vi jobbar med att minska smitta eller hur vi följer Folkhälsomyndighetens råd kontakta oss så berättar vi mer. Du kontaktar oss enklast via hemsidan trosasommarteater.se eller trosasommarteater@gmail.comBiljetter till Mamma mu och kråkan firar jul | Biljettmonster

Föreningen Sparkstar

Läs mer om Föreningen Sparkstar

Föreningen Sparkstar

Din trygghet är viktig

För att du som kund ska känna dig helt bekväm med att köpa biljetter på internet har vi valt att sammarbeta med DIBS som en av nordens största leverantörer av kortbetalningar på internet. Med deras system kan vi leverera trygga och enkla betalningar!

Allt är samlat

Väljer du att vara inloggad när du köper dina biljetter så kan du snabbt och enkelt logga in och ladda ner din biljett när du vill. Att vara medlem är helt gratis. Varför krångla med att söka balnd alla SMS eller bland E-posten när du kan ladda ner den igen från Mina sidor!