Köpvillkor

Följande villkor gäller för alla köp av evenemangsbiljetter på biljettmonster.se eller via våra ombud.

Villkor
Du måste ha fyllt 18 år eller vara myndig för att få köpa biljetter.
Tider och plats
Du som kund är ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer med din beställning. Du som kund är också ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats inte har ändrats. Du är själv ansvarig för att komma i tid till evenemanget och försenad ankomst kan leda till att du ej äga tillträde till evenemanget.
Öppetköp och bytesrätt
Köpt biljett återlöses ej och kan inte bytas mot annan biljett. Vid inställt evenemang ansvarar inte Biljettmonster för återbetalningen utan hänvisar till arrangören. Biljettmonster kan i vissa fall återlösa biljetter om avtal mellan Biljettmonster och arrangören upprättats. I de fall Biljettmonster återbetalar biljetter sker detta inom 15 arbetsdagar efter vi erhållit de upplysningar av dig som krävs. Vi begär aldrig ditt kortnummer däremot kan vi be om ditt clearing och kontonummer. Har vi inte erhållit informationen från dig inom rimlig tid i detta fall 30 dagar så tillfaller pengarna Biljettmonster. Eventuella service avgifter återbetalas inte!
Leveranser av biljetter
Leveranser av dina biljetter sker alltid via E-post. Har du angett ett giltigt mobilnummer erhåller du även din biljett som SMS. Har du inte fått något E-postmeddelande inom 30 minuter kolla i din skräpmapp annars kan du hämta din biljett under ”Mina sidor”. Var du inte inloggad när du gjorde ditt köp kan du importera din biljett till ditt konto. Tänk på att vara rädd om din biljett! Din biljett ska alltid vara utskriven på en A4 papper för att garantera att QR koden på biljetten ska fungera. Du kan även använda din SMS biljett i mobilen. Tänk på att om det ej är mobiltäckning vid evenemangets plats kommer du inte åt din SMS biljett. Du är skyldig att ha med en utskriven biljett på A4 papper om SMS biljetten inte kan visas.

* Biljetten gäller ej för återinträde!
* Biljetten är en värdehandling
* Borttappad biljett ersätts ej
Vidareförsäljning
Biljettmonster godkänner inte vidareförsäljning av biljetter.
Värt att tänka på
Tänk på att vissa evenemang kan ha en hög ljudnivå som kan leda till obehag. Du ansvarar själv för vidtagande av försiktighetsåtgärder. Berusade personer äga ej tillträde. Medhavda drycker och mat är förbjudet. Fotografering, ljud- och bildinspelning är förbjudet. Djur äga ej tillträde. Lokala avvikelser kan förekomma. För frågor rörande ett specifikt evenemang kontakta arrangören.

I samband med köpet av dina biljetter lämnar du ditt godkännande att arrangören får ta del av den informationen du lämnat. Frågor rörande dina personuppgifter finner du under Privacy Policy.
Ladda ner köpvillkoren som PDF